Hei på dere alle!
Jeg heter Turid Botten og er fra Mo i Rana. Jeg er gift, har to sønner og bor på Åfoss i Skien. Jobber på kontoret til min mann og har birmaoppdrett som min STORE hobby og den har jeg hatt i 25 år!
Min interesse for katt startet da min sønn ville ha katt som jeg var i mot, men katten kom inn i hus og senere blei katten godkjent som skogkatt. Da var inntressen for en rasekatt fattet og birmaen Nyas Ma –Tjong kom inn i hus. Siden kom Hasselidens Blue Julia. Og da var jeg i gang med oppdrett og fikk stamnavnet Av Ontario. En utrolig givene hobby hvis en kan betrakte det som hobby….
Reiser en del på sommerhalvåret på utstilling og har kattunger på høsten-vinteren. Har tatt inn 4 importer fra England, to hunnkatter og to hanner. Min eldste katt blei 18 år, og i skrivende stund har jeg en katt som fyller 22 år i 2007 som er solgt til noen i Porsgrunn!!! Da jeg startet opp mitt oppdrett var det ikke så mange birma her i landet, og veldig få linjer å bruke. Jeg fant ut at skulle en få inn noe nytt så fikk det bli fra England.
Etter hvert startet det opp flere med interesse for birmakatten og det kom flere katter inn fra Sverige. Nå er det mange i Norge som holder på med birmaoppdrett. Skal en kjøpe seg en raskatt, er birma å anbefale. Det er en utrolig koselig familiekatt som elsker sine eiere og er hengiven til alle mennesker.
 
Nå er mitt drømmehus solgt da en hendelse med min mann gjorde det slik at jeg kunne ikke sitte med det store husetLivet snur fort......Men jeg fant meg et trivelig hus på Brattsberg .Og kattene mine og meg trives veldig godt der.Har fått eget rom for hannen og utegård.Blir også satt opp utegård for jentene.Dette bildet blei tatt nå i februar og gresset er grønnt :-)Må få meg ny markise men det får vente.Gleder meg til vår og sommer.
Fornøyd med mitt nymalte hus :-)
Jeg er også stolt bestemor til 4 skjønne jenter!
Bestebarna har vokst seg til og de to siste guttaboys er blitt 2 år !Bakerste rad Christina hennes søster Victoria. Madeleine og hennes søster Stine Marie.Magnus og Daniel.Og to søskenbarn fra Mo i Rana En søt sommerlig blomsterbukett :-)) som vi er veldig stolte av.
Tilbake